KIRŞEHİR / MERKEZ - Sıdıklı İlkokulu

Kas

İstiklal Mücadelemizin Önderi ve Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK, ebediyete irtihalinin 85. yıl dönümünde okulumuzda düzenlediğimiz programla andık.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Ekm

Okulumuzda deprem tatbikatı yapıldı.

Ekm

Cevreme duyarlıyım değerlerime sahip cıkıyorum projesi kapsamında 1 A sınıfı köyümizdeki  güllü teyzeyi ziyaret etti

Ekm

Okul aile birliği toplantısı ve veli toplantısı yapıldı.

Ekm

4 EKİM HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ kapsamında okulumuzda panomuz ve programımız yapıldı.

Eyl

İlçe Jandarma Komutanlığı birimlerince güvenli yol kapsamında yaya yolları öğrencilerle birlikte boyandı.

Eyl

Okulumuzun bahçesinde İlköğretim haftası kapsamında etkinlikler yapıldı.

2023-2024 eğitim-öğretim yılı öğretmenler kurulu toplantısı yapıldı

Eyl

2023-2024 eğitim öğretim yılı okulumuzda çalan ilk zil ile başladı.Öğretmen ve öğrencilerimize yeni eğitim-öğretim yılında başarılar dileriz.

Haz

2022-2023 eğitim öğretim yılı sona ermiştir.Son okul ziliyle beraber karnelerimizi dağıttık. Bütğn öğrenci ve öğretmenlerimize iyi tatiller dileriz.

Haz

Sıdıklı ilk/ortaokulu olarak okulumuzun bahçesinde tüm sınıflarımızla pikniğimizi yaptık.4. sınıflarımız mezuniyet pastasını keserek onlarıda ilkokuldan mezun ettik.

Haz

4.sınıf ve 5. sınıflar öğretmenleri eşliğinde sinema , müze gezisi yapmıştır.

May

Girişimci ve Üreten Ahi kapsamında okulumuz bahçesine fidelerimizi diktik.

May

Okulumuzu ziyaret edip öğrencilerimize hediyeler getiren SARIYAHŞİ Belediye Başkanını okulumuzun müdürü ve öğretmenleri ile birlikte iade-i ziyaret yaptık.