KIRŞEHİR / MERKEZ - Sıdıklı İlkokulu

May

Çevreye duyarlı ahiler projesi kapsamında öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz okulumuzu temizledi.

May

3.sınıf öğretmenimiz Özlem AKKAYA tarafından okulumuz öğretmenlerine akran azorbalığı semineri verildi.

May

1. Sınıf öğretmenimiz ve öğrencilerimiz tarafından hazırlanan okuma bayramı ve anneler günü etkinliğimiz velilerimizin ve öğrencilerimizn katılımıyla kutlanmıştır.

May

Keneden bulaşan Kırım-Kongo kanamalı ateşi hakkında doktor ve sağlık görevlisi okulumuzda seminer verdi.

Mrt

İstiklal Marşımızın Kabulünün 102. Yılı ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü münasebetiyle okulumuzda  program düzenlendi.

Kas

Okul temelli mesleki gelişim programı kapsamında okulumuz öğretmenlerine seminer verildi.

Haz

İl Milli Eğitim Müdürümüz Metin ALPARSLAN ve Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Numan Nafiz ŞAHİN'in teşrifleriyle okulumuzda "Geleneksel Çocuk Oyunları" etkinlikleri düzenlendi.

Ara

Valiliğimiz İl Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü ile Gençlik Merkezi Müdürlüğünün düzenlediği Merkezim Her Yerde ve İyilik Ağaçı Projesi kapsamında Okulumuzda çeşitli etkinlikler yapılarak Genç Gönüllüler ile Gençlik Liderlerinin ve öğrencilerimizin kaynaşması sağlanmıştır. Program kapsamında misafirlerimize ve öğrencilerimize gözleme ikram edilmiş olup otantik bir hava sağlanmıştır. öğrencilerimizin ve velilerimizin sergilediği gösterilerle eğlenceli bir şekilde devam etmiştir. İyilik Ağacı Projesi kapsamında gençler tarafından okulumuzda fidan dikimi gercekleşmiştir. Proğramın hazırlanmasında emeği geçen İl Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Emre ASLAN ve Gençlik Merkezi Müdürü Halil SÜRSAVUR´a teşekkür ederiz.