KIRŞEHİR / MERKEZ - Sıdıklı İlkokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzun bahçesinde velilerimizin katılımıyla coşkuyla kutlandı.

Nis

Öğretmenlerimize veda ve iftar yemeğimizi yaptık.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma programı okulumuzun konferans salonunda yapıldı.

Mrt

Geleneksel Çocuk Oyun Alanları Oluşturma Faaliyetleri kapsamında Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi öğrencileri İl Millî Eğitim Müdürlüğümüzce sağlanan boya ve ekipman desteği ile okul bahçemizde  geleneksel çocuk oyun alanları oluşturdu.

Mrt

İstiklal Marşımızın Kabulünün 103. Yılı ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü münasebetiyle okulumuzda program kutlandı.

Mrt

8 Mart Dünya Kadınlar Günü okulumuzda kutlandı.

Mrt

1-7 Mart " Deprem Haftası "  faliyetleri kapsamında okulumuzda deprem tatbikatı yapıldı.

Şbt

Okul Aile Birliği Toplantısı okulumuzun çok amaçlı salonunda velilerimizin katılımıyla gerçekleşmiştir.

Şbt

2. Dönem eğitim-öğretim yılının başlamasıyla beraber dönem başı öğretmenler kurulu toplantısı okulumuz 8-A sınıfında yapılmıtır.

Ock

2023-2024 eğtim öğretim yılı 1. Dönemi bitirdik ve karnelerimizi dağıttık.

Ock

2023-2024  egitim öğretim yılı 1. Dönem sonu etkinliklerimiz  eğlenceli bir şekilde gerçekleşmiştir.

Ara

Ahievran Üniversitesi sınıf öğretmenliği bölümü öğrencileri okulumuzu ziyaret etti ve sınıflarımıza kitap setleri hediye ettiler.

Ara

Yerli malı haftası kutlama programımız yapıldı.

Kas

Öğretmenler günü programımız bütün öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleşti.

Kas

Öğretmenler günü yemeğimiz ve eski müdür yardımcımız Yaşar KÖSE'ye veda yemeğimiz yapıldı.